Focus

Herken je je in een van onderstaande punten bij jezelf of bij kinderen?

  • Kinderen en volwassenen moeten erg veel ballen in de lucht houden. Er wordt steeds meer van iedereen verwacht en je hebt het gevoel dat je ook aan alle verwachtingen moet voldoen. Het gevolg is een vol en chaotisch hoofd.
  • Je vindt het lastig om je aandacht op 1 ding te focussen of je hebt moeite met het lezen van stukken.
  • Je wil graag meer rust gedurende de dag, zodat je op bepaalde momenten even kunt knallen.
  • Je bent erg druk en hebt moeite met concentreren.
  • Je wil graag dat je lichaam meer in balans komt, het lichaam weer een geheel wordt.
  • Je wil je zelfvertrouwen graag een boost geven.

Dan is deze dag iets voor jou. Tijdens deze dag gaan we eerst met de theorie aan de slag en gaan we vervolgens bezig met de praktijk. Je leert ritmische oefeningen, zodat je jezelf  fysiek, sociaal emotioneel en cognitief ontwikkelt. Deze oefeningen stimuleren de samenwerking van de hersenhelften, zodat je meer in balans komt en je meer rust ervaart in je hoofd.

Voor wie?

Deze training is er voor professionals die met kinderen werken en voor ouders die graag samen met hun kind aan de slag willen (minimaal MBO denk- en werkniveau). Daarnaast voor iedereen die zelf graag meer in balans wil komen. De training wordt gegeven op MBO-niveau.

Resultaat

Na deze dag kun je direct aan de slag met de oefeningen. Je kent verschillende manieren om aan de slag te gaan om in balans te komen en je hersenhelften stimuleren om samen te werken.

Duur

Deze training duurt een dag. We starten om 10:00 uur en we eindigen om 16:00 uur.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen € 95,00. Voor onze leden zijn de kosten € 75,00. Dit is incl. certificaat. Wij zorgen voor een goede verzorging qua koffie en thee, lunch en een tussendoortje.

Deze training kan ook intern gevolgd worden. Dan bedragen de kosten € 950,00. Voor onze leden € 750,-. Dit is excl. reiskosten.

Deze training is vrijgesteld van BTW.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.