Speelgoed kinderopvang kopen

Wilt u speelgoed voor de kinderopvang kopen? Ontdekken, spelen, onderzoeken en nog veel meer, de Coole KIDS Box maakt het mogelijk. Een box met uniek en uitdagend speelgoed die om de twee maand van inhoud verandert. Zo gaat het speelgoed nooit vervelen! Bovendien zitten er in de speelgoedbox 12 tot 15 ontwikkelingsmaterialen. Exclusief speelgoed waarmee u, u als kinderopvang onderscheidt.

Uitdagend speelgoed voor de kinderopvang kopen

Van dieren tot bouwen en van de wereld tot groeien, de Coole KIDS Box bestaat uit twaalf thema’s. Bij ieder thema hoort ander speelgoed, dat meestal niet te koop is in de speelgoedwinkel. Ons speelgoed voor de kinderopvang is met zorg uitgezocht en uitgebreid getest door kinderen. Na twee maanden komen we de Coole KIDS Box weer ophalen en brengen we het nieuwe thema met natuurlijk nieuwe ontwikkelingsmaterialen weer langs.

Haal de ontwikkeling uit het kind met ons speelgoed voor de kinderopvang

Spelen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Wij zijn ervan overtuigd dat de kinderopvang hier een waardevolle rol in kan spelen. Met ons speelgoed voor de kinderopvang haalt u spelenderwijs de ontwikkeling op het gebied van taal, denken en sociale vaardigheden uit de kinderen. De Coole KIDS Box bestaat uit veilig en uitdagend speelgoed voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar.

Onderscheidend speelgoed voor de kinderopvang kopen

Ons aanbod speelgoed voor de kinderopvang wordt continu uitgebreid. De Coole KIDS Box is interessant voor onder andere kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen die:

  • Zich willen onderscheiden;
  • Kinderen op spelenderwijs wil laten ontdekken en ontwikkelen;
  • En over kwalitatief goed spelmateriaal willen beschikken.

Speelgoed voor de kinderopvang kopen?

Wilt u direct speelgoed voor de kinderopvang kopen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder wanneer u speelgoed voor de kinderopvang wilt kopen.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.