Werken met baby's

Werken met baby’s is de training voor professionals die de kwaliteit van de babyopvang willen verhogen. Baby’s maken een gigantische ontwikkeling door en je wil graag een situatie creëren waarin kinderen zich welbevinden en optimale ontwikkelingskansen hebben.

Vanaf 2023 moeten alle beroepskrachten die met 0-jarigen werken een diploma, certificaat of cijferlijst hebben volgens de wet IKK. Deze training voldoet aan de criteria van de wet IKK. De Coole KIDS Box heeft de licentie ontvangen om deze training te kunnen geven.

Inhoud

Deze training bestaat uit 8 bijeenkomsten van elk 2,5 tot 3 uur.

1 Visie op baby’s en kinderopvang

2 Het bieden van emotionele ondersteuning

3 Respect voor autonomie

4 Structuur en continuïteit

5 Zeggen wat je doet, benoemen wat je ziet

6 Ontwikkelingsstimulering en het begeleiden van interacties

7 Een veilige en uitdagende speelomgeving creëren

8 Samenwerken met collega’s en ouders: uitwisselen en afstemmen

 

Voor wie?

Deze training is er speciaal voor professionals die werken met 0-jarigen met een MBO denk- en werkniveau. De training wordt gegeven op MBO-niveau.

 

Resultaat

Het doel van deze training is dat jij je als  professionals bewust wordt van de belangrijke rol die jij hebt voor het welbevinden en de ontwikkeling van baby’s. Je gaat aan de slag met de aangeboden theorie en voert vervolgens de opdrachten en oefeningen uit, waardoor je je de vaardigheden eigen kunt maken. Vervolgens kun jij de kwaliteit van de babyopvang naar een hoger niveau brengen.

Na een actieve en volledige deelname aan de training en het positief uitvoeren van je opdrachten, ontvang je na afloop je erkende certificaat.

 

Duur

De 8 bijeenkomsten duren elk 2,5 tot 3 uur. Tussen de bijeenkomsten zitten 2 weken, zodat je de tijd hebt om de opdrachten goed uit te voeren voor de volgende bijeenkomst. Deze opdrachten vragen ook ong. 3 uur tijd. De opdrachten kunnen bestaan uit een praktijkopdracht, huiswerkopdracht en /of een leesopdracht.

 

Kosten

De kosten voor de open inschrijving van deze training bedragen € 495,00 pp. Kom je met meerdere personen vanuit je organisatie? Dan zijn de kosten € 450,00 pp.

Voor onze leden € 450,00 pp.

Deze training kan ook intern worden aangeboden. Dan zijn de kosten € 4250,- of €450,00 pp. Bij meerdere groepen maken wij een offerte op maat.

Deze training is vrijgesteld van BTW en incl. het boek Werken met baby’s, excl. reiskosten.

 

Het is ook mogelijk om deze training in 4 dagen te volgen op onze locatie. Deze dagen starten om 10:00 en duren tot 16:00. Wij zorgen voor een goede verzorging qua koffie, thee, lunch en een tussendoortje.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.