Werken met baby’s

Werken met baby’s

Dit is de officiële training die voldoet aan de wet IKK en je ontvangt ook een officieel erkend certificaat

Werken met baby’s is een belangrijke taak binnen de kinderopvang. Baby’s komen op de wereld en geven vooral met hun lichaamstaal door wat ze graag willen en het is erg belangrijk dat we deze signalen herkennen en erkennen. Daarnaast is het brein bij een baby ongeveer zo groot als een kwart van een volwassenbrein en verdubbelt het eerste jaar. Vervolgens ontwikkelt het zich nog meer en is het voor 90% klaar, als het kind ongeveer 4 jaar oud is. Hier ligt dus een belangrijke taak voor ons als professionals. De laatste 10% is klaar als het kind ongeveer 24 jaar oud is. Het groeit en ontwikkelt dus explosief in de eerste periode.

Wil jij graag meer weten over hoe je de ontwikkeling van de baby kunt stimuleren?
Wil je graag een persoonlijke training en die ook voldoet aan de wet IKK?
Wil je graag weten hoe je nog meer uit het werken met baby’s kunt halen?
Heb je al wel veel ervaring en moet je een certificaat halen en wil je dan wel graag een training die ook voor jou wat toevoegt?

Volg dan de training bij JipKes Trainingen. Gewoon voor jou…

Geen saaie training, maar een afwisselende training. Gewoon de volgende dag de theorie in de praktijk kunnen brengen, omdat je nieuwe inzichten en handvatten hebt ontvangen. En heb je vragen? Je krijgt gewoon antwoord, ook als de training ondertussen voorbij is. Soms komt er gewoon later een vraag naar boven en we denken graag met je mee en ook even sparren is mogelijk.

Ingrid:

Anja geeft de training op een pakkende manier! Door afwisseling van opdrachten, spel en theorie blijf je goed bij de les. En dat is heel prettig omdat het soms een lange zit is, maar op deze manier is dat niet heel erg en gaat de tijd heel snel voorbij!! Anja neemt ook heel erg de tijd voor iedereen, ze laat iedereen uitpraten en is benieuwd naar ieder hun verhaal!! En op een leuke manier kapt ze het verhaal af en gaat verder met de les👍 Anja je bent een topper, maar dat wist je al😃

 

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.