MENU
Menu

Enkele reviews van onze gebruikers

Kennen jullie de Coole KIDS Box al?

Bij veel Kinderdagverblijven, BSO’s, peutergroepen en gastouders staat hij al.

Waarom?

Jeanet: We hebben de Coole KIDS Box uitgeprobeerd en daarna gelijk besloten om een abonnement af te sluiten.

Lorianne: Wisselende thema’s met materialen voor verschillende leeftijden. De kinderen worden telkens spelenderwijs uitgedaagd. Een groot succes!

Miranda: Wat een geweldig systeem. Elke 2 maanden komt de Coole KIDS Box bus voorrijden en de jongens van de BSO kijken op de telefoon om te kijken waar Anja is en doen de deur al voor haar open als ze in de buurt is. Voor alle leeftijden zit er wat in qua uitdaging. Anja, we zijn erg blij met jullie!

Milou: De box wordt 1x per 2 maand gewisseld. Genoeg tijd om alles te proberen.. De kindjes vinden het altijd weer leuk!!!

Wendy: Voor de ontwikkeling van de kinderen is deze box geweldig. Ze worden steeds weer opnieuw geprikkeld door de verschillende boxen. Zeker een aanrader!

Mariska: Vandaag mochten we weer de nieuwe box ontvangen. De box is helemaal aangepast aan onze doelgroep. Toevallig zaten er vandaag allemaal materialen in waar ik zelf al eens naar gekeken had om het voor de opvang te kopen. Fijn dat we nu ook echt kunnen ervaren wat voor mooi speelgoed het is. De kinderen waren dol enthousiast.

Ellen: Wij zijn er echt blij mee! Leuk leerzaam materiaal en voor alle leeftijden wel iets! En het leuke is dat je iedere keer een nieuwe box krijgt met weer ander materiaal erin. Zo zijn ze nooooit uitgespeeld!

Lianne: “Het afgelopen jaar ben ik  gaan werken met de Coole KIDS Box. De kinderen en hun ouders zijn ontzettend enthousiast. Ik waarschijnlijk nog het meest! De box wordt elke 2 maand bij de opvang gebracht en daar zitten we met zijn allen al met spanning op te wachten. Wat zal er dit keer weer in zitten?! Het materiaal uit de box heeft een goede kwaliteit en is duurzaam. Het stimuleert de ontwikkeling van de kinderen van alle leeftijden en op allerlei verschillende ontwikkelingsgebieden. De materialen nodigen uit tot samenwerken en samen spelen. Voor mij  een ideale aanvulling op het andere spelmateriaal en andere activiteiten die ik de kinderen aanbied.”

© 2024 | Webdesign Kuipers Design