Team

Mark Lutz en Anja Rijkens

De Coole KIDS Box is ontwikkeld door Mark Lutz en Anja Rijkens.

De naam Coole KIDS Box is bedacht door onze dochter Leonie en maakt de Coole KIDS box een echt familiebedrijf met passie voor kinderen en hun ontwikkeling!

Anja komt uit het onderwijs en heeft ruim 12 jaar voor de klas gestaan. Vervolgens is zij zich gaan specialiseren in gedrags- en leerproblemen. Ook is zij haar eigen kleinschalige Gastouderbureau gestart, zodat het kind op 1 staat tijdens de opvang. Lekker kind laten zijn en kunnen spelen is hierbij erg belangrijk. De professionalisering van de branche hoort hier ook bij. Geen oppas, maar kwaliteit bieden door professionele gastouders op de kaart te zetten.

Daarnaast vindt zij de ontwikkeling erg belangrijk en heeft ze het concept bedacht van de ontwikkelingsboxen.

Mark heeft veel ervaring in Productontwikkeling en Projectmanagement, waarbij hij continue streeft naar het beste product voor de gebruiker. Voorbeelden zijn Philips scheerapparaten en de nieuwste LED verlichting.

Samen hebben we nu de Coole KIDS Box op de markt gezet, waarbij we ieder onze eigen sterktes gebruiken bij het selecteren van de materialen, het ontwerp van de box, marketing en reclame. Samen willen we alle kinderen op de opvang spelenderwijs laten ontwikkelen en op hun eigen bergtop laten komen.

Veel plezier en uitdagingen met de Coole KIDS Box!

Mark & Anja

Marloes Westendorp

Ik ben Marloes en ik zorg ervoor dat de kidsbox volledig en netjes blijft. Het unieke concept van de box, leuk leerzaam speelgoed en het doorzettingsvermogen van het bedrijf maakt het voor mij prettig om hieraan deel te nemen.

Groetjes Marloes

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.