MENU
Menu

Mark en Anja Lutz

De Coole KIDS Box is ontwikkeld door Mark en Anja Lutz. De naam Coole KIDS Box is bedacht door onze dochter Leonie en maakt de Coole KIDS box een echt familiebedrijf met passie voor kinderen en hun ontwikkeling!

Anja komt uit het onderwijs en heeft ruim 12 jaar voor de klas gestaan. Vervolgens is zij zich gaan specialiseren in gedrags- en leerproblemen. Ze is leerlingen gaan begeleiden en de ouders en leerkrachten gaan trainen, om deze kinderen te kunnen begeleiden.

In 2012 is zij zich gaan richten op de kinderopvang. Het zat al jaren in haar hoofd om de kinderopvang naar een hoger niveau te tillen.  Spelenderwijs Ontwikkelen is volgens haar dé manier om kinderen te begeleiden. Ze hebben de “luikjes” open op het moment dat ze met mooie materialen mogen spelen. Ondertussen is zij trainingen blijven volgen om kinderen op hun eigen bergtop te krijgen.

Tja het lesgeven, kon Anja niet loslaten en aangezien er vanuit de kinderopvang steeds vaker werd gevraagd of zij geen trainingen wilde geven, is deze passie weer volledig naar boven gekomen.

Vanaf 2018 geeft ze weer volop trainingen, maar nu speciaal voor de kinderopvang. Ook heeft ze haar eigen trainingen ontwikkeld, omdat het Spelenderwijs Ontwikkelen nu eenmaal op de kaart gezet moet worden volgens Anja.

Hoe ze de trainingen geeft? Vol passie, enthousiasme en met veel kennis. Loslaten? Dat doet ze niet. Als je een training hebt gevolgd, kun je altijd bij haar terecht met vragen. Want alle kinderen verdienen het om op hun eigen bergtop te komen!

In 2021 is zij gestart met de missie “Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te worden!” Kinderen (h)erkennen en meenemen op hun eigen reis. Iedereen is van nature anders en verdient ook persoonlijke aandacht en moet zichzelf kunnen en durven zijn.

Mark heeft veel ervaring in Productontwikkeling en Projectmanagement, waarbij hij continue streeft naar het beste product voor de gebruiker. Voorbeelden zijn de bevestigingssystemen van Esdec voor zonnepanelen, Philips scheerapparaten en de nieuwste LED verlichting.

Samen hebben we nu de Coole KIDS Box op de markt gezet, waarbij we ieder onze eigen sterktes gebruiken bij het selecteren van de materialen, het ontwerp van de box, marketing en reclame. Samen willen we alle kinderen op de opvang spelenderwijs laten ontwikkelen en op hun eigen bergtop laten komen.

Veel plezier en uitdagingen met de Coole KIDS Box!

Mark & Anja

© 2024 | Webdesign Kuipers Design