MENU
Menu

Mark en Anja Lutz

De Coole KIDS Box is ontwikkeld door Mark en Anja Lutz. De naam Coole KIDS Box is bedacht door onze dochter Leonie en maakt de Coole KIDS box een echt familiebedrijf met passie voor kinderen en hun ontwikkeling!

Anja heeft een achtergrond in het onderwijs en heeft meer dan 12 jaar voor de klas gestaan. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd in gedrags- en leerproblemen, waarbij ze niet alleen leerlingen begeleidde, maar ook ouders en leerkrachten trainde om deze kinderen beter te ondersteunen.

In 2012 richtte Anja zich op de kinderopvang, gedreven door haar visie om de sector naar een hoger niveau te tillen. Volgens haar is spelenderwijs ontwikkelen de beste manier om kinderen te begeleiden. “Als kinderen met mooie materialen spelen, gaan hun ‘luikjes’ open,” zegt ze. Ondertussen blijft Anja voortdurend trainingen volgen om ervoor te zorgen dat kinderen hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Lesgeven kon Anja niet loslaten. Steeds vaker vroegen mensen uit de kinderopvang of ze trainingen wilde geven, wat haar passie opnieuw aanwakkerde.

Sinds 2018 geeft Anja weer volop trainingen, specifiek voor de kinderopvang. Ze heeft ook haar eigen trainingen ontwikkeld, omdat ze vindt dat spelenderwijs ontwikkelen een vaste plek in de kinderopvang verdient.

Hoe geeft ze haar trainingen? Met passie, enthousiasme en veel kennis. Loslaten doet ze niet. Na het volgen van een training kun je altijd bij haar terecht met vragen. Want alle kinderen verdienen het om hun eigen bergtop te bereiken!

In 2021 startte Anja haar missie: “Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te worden!” Ze streeft ernaar kinderen te (h)erkennen en hen te begeleiden op hun eigen reis. Anja gelooft dat iedereen uniek is en persoonlijke aandacht verdient, zodat ze zichzelf kunnen en durven zijn.

Mark heeft veel ervaring in Productontwikkeling en Projectmanagement, waarbij hij continue streeft naar het beste product voor de gebruiker. Voorbeelden zijn de bevestigingssystemen van Esdec voor zonnepanelen, Philips scheerapparaten en de nieuwste LED verlichting.

Samen hebben we nu de Coole KIDS Box op de markt gezet, waarbij we ieder onze eigen sterktes gebruiken bij het selecteren van de materialen, het ontwerp van de box, marketing en reclame. Samen willen we alle kinderen op de opvang spelenderwijs laten ontwikkelen en op hun eigen bergtop laten komen.

Veel plezier en uitdagingen met de Coole KIDS Box!

Mark & Anja

© 2024 | Webdesign Kuipers Design