MENU
Menu

Ontwikkelingsmaterialen

In de Coole KIDS Box vindt u diverse ontwikkelingsmaterialen, waaronder ontwikkelingsmateriaal voor peuters. Wilt u op een speelse manier het leren en denken van kinderen stimuleren? Met de Coole KIDS Box worden kinderen spelenderwijs uitgedaagd en kunnen ze zichzelf verder ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld bij de gastouder, op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of gewoon thuis. Samen halen we de ontwikkeling uit het kind!

Uniek aanbod ontwikkelingsmaterialen

De ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en is het uitgangspunt van de Coole KIDS Box. De Coole KIDS Box bestaat uit 12 tot 15 ontwikkelingsmaterialen. Stuk voor stuk exclusief, duurzaam en uitdagend speelgoed die vaak niet in een speelgoedwinkel te koop zijn. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis spelen een grote rol bij het selecteren van de ontwikkelingsmaterialen. We werken nauw samen met leveranciers, zodat we de beste producten aan kunnen bieden. Uiteraard is ons speelgoed, waaronder ontwikkelingsmateriaal voor peuters, uitgebreid getest en goedgekeurd door de kinderen de Coole KIDS Box vindt u diverse ontwikkelingsmaterialen, waaronder ontwikkelingsmateriaal voor peuters. Wilt u op een speelse manier het leren en denken van kinderen stimuleren? Met de Coole KIDS Box worden kinderen spelenderwijs uitgedaagd en kunnen ze zichzelf verder ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld bij de gastouder, op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of gewoon thuis. Samen halen we de ontwikkeling uit het kind!

Ontwikkelingsmateriaal voor peuters, kleuters en kinderen tot twaalf jaar

Van ontwikkelingsmateriaal voor peuters tot kleuters tot twaalf jaar. De box is er speciaal voor kinderen van 0 tot 6 jaar of voor 0 tot 12 jaar die zich spelenderwijs willen ontwikkelen en gaan ontdekken. Na twee maanden komen we de Coole KIDS Box ophalen en brengen we het nieuwe thema met natuurlijk nieuwe ontwikkelingsmaterialen weer langs. Op deze manier blijft de Coole KIDS Box uitdagend. Bekijk hier de verschillende thema’s. Staat het gewenste thema er niet tussen? Of wilt u graag een box op maat voor een bepaalde leeftijdscategorie of een bepaald thema? Klik hier om een unieke Coole KIDS Box aan te vragen. Zo behoort een box met ontwikkelingsmateriaal speciaal voor peuters tot de mogelijkheden.

Meer weten over ons ontwikkelingsmateriaal?

Wilt u u onderscheiden door kinderen spelenderwijs uit te dagen? Of bent u op zoek naar afwisselend ontwikkelingsmateriaal voor peuters, kleuters en kinderen tot twaalf jaar? Met de Coole KIDS Box heeft u elke twee maand een nieuwe uitdaging voor de kinderen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons. Direct een Coole KIDS Box aanvragen? Via onze website kunt u eenvoudig een box aanvragen. Bijkomend voordeel: wij bezorgen de ontwikkelingsmaterialen door heel Nederland!

© 2024 | Webdesign Kuipers Design