MENU
Menu

Geef een prentenboek cadeau

Geef een prentenboek cadeau. Doen jullie ook mee?

Helaas zijn er in Nederland nog erg veel kinderen die niet in aanraking komen met boeken. Zij missen het dagelijkse kwartiertje voorlezen in bed of overdag en de stimulering tot fantasie in de wereld van het boek.

Omdat (voor)lezen erg belangrijk is voor de woordenschat, de kennis van de taal en voor de fantasie, kan dit later voor problemen zorgen, als kinderen niet in aanraking komen met boeken. Daarnaast wordt natuurlijk ook de basis gelegd voor de ontmoeting met andere culturen, kinderen die hetzelfde zijn en het ontdekken van ideeën en informatie.

“Opgroeien tussen de mooiste kinderboeken die er zijn -voorgelezen worden, thuis en op de opvang- dat wens je toch ieder kind toe!” Daarom is er het initiatief van “Geef een kinderboek cadeau”.

Ieder jaar kan iedereen 2 kinderboeken bestellen vanaf maar €2,50 per stuk. Elk jaar worden er 2 boeken gekozen. Een prentenboek en een leesboek. Ga naar je boekhandel en bestel deze boeken en schenk ze aan kinderen die je dit ook gunt!

Omdat wij dit initiatief ook graag steunen, zullen wij elk jaar ook een grote voorraad boeken gaan bestellen. Doen jullie ook mee? Op www.geefeenprentenboekcadeau.nl kun je meer informatie vinden.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design