MENU
Menu

Waarom is de Coole KIDS Box zo’n succes in de kinderopvang?

Waarom is de Coole KIDS Box zo’n succes in de kinderopvang? Zijn jullie echt de enige die zo iets aanbieden?

Deze vraag kreeg ik vanmorgen van een collega ondernemer. En het klopt. Dit hadden wij ook niet verwacht binnen 3 jaar, maar natuurlijk wel gehoopt. Al die mooie reacties die wij terug krijgen, daar krijgen wij weer een warm en trots gevoel van.

De belangrijkste reden die wij terug krijgen is het 2-maandelijks wisselen van de materialen. Kinderen blijven uitgedaagd worden en als ze er klaar mee zijn, komt er weer wat nieuws. En anders leren ze afscheid nemen. Het aanschaffen van materialen hoeft niet meer en ook de beslissing welke materialen het dan moeten worden is niet meer nodig. En als iets erg goed bevalt, kun je het zo alsnog aanschaffen bij ons. Het scheelt ook nog eens aan bergruimte.

Daarnaast zien de eigenaren dat hun pm’ers uitgedaagd worden. Elke 2 maanden komen de nieuwe materialen binnen en moeten ze weer bedenken wat er mee gedaan kan worden en zien ze dat kinderen er weer andere dingen mee gaan doen. De tunnelvisie komt steeds meer op de achtergrond terecht.

Ook het sparren en het delen van vragen wordt als voordeel gezien. Samen willen we graag dat de kinderen spelenderwijs ontwikkelen en uitgedaagd worden. Ook als je als pm’er ergens onzeker over bent, kun je bij ons terecht. “Mag dat zelfs via de app?” Ja hoor, voor bellen heb je gewoonweg niet altijd de tijd. Daarnaast geven we ook nog diverse trainingen die goed worden ontvangen. Jullie komen ook gewoon bij ons op locatie? In heel Nederland? Ja hoor, alle kinderen verdienen de juiste aandacht en als jullie opgeleid willen worden, dan regelen we dat.

Tenslotte merken we steeds vaker dat het duurzame aspect ook steeds meer terug komt in de kinderopvang.

Het antwoord op de vraag waarom de Coole KIDS Box zo’n succes is in de kinderopvang is dan ook het totale pakket. De box, de persoonlijke aandacht, het meedenken, de trainingen en de ondersteuning.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design