MENU
Menu

Wat is nu eigenlijk de Coole KIDS Box?

Wat is nu eigenlijk de Coole KIDS Box?

De Coole KIDS Box is een gave, duurzame houten box met daarin 12-15 ontwikkelingsmaterialen. Deze materialen zijn zorgvuldig getest in de kinderopvang en vervolgens gebundeld, zodat we in iedere box voor elke leeftijd en voor alle ontwikkelingsgebieden mooie uitdagingen hebben. Daarbij komt natuurlijk een handleiding met tips voor elk materiaal, zodat je jezelf ook scherp houdt en uitdaagt. Daarnaast speelt de duurzaamheid een grote rol.

Voor welke leeftijdsgroepen is de Coole KIDS Box?

Als baby’s worden geboren zijn ze vooral bezig met de wereld van de andere mensen. Gezichten imiteren, klanken proberen na te bootsen. Al vanaf 3 a 4 maanden verplaatst het al voorzichtig naar de wereld van de dingen. Vanaf ongeveer 9 maanden speelt de wereld van de voorwerpen een steeds grotere rol. Samen met een materiaal bezig zijn of het alleen gaan uitproberen bieden leuke uitdagingen.

Dat is dan ook de reden dat wij de Coole KIDS Box op deze manier hebben ingericht. Mooie (duurzame) materialen voor kinderen van 0-6 of 0-12. Of juist specifiek voor de peutergroep of de BSO. Alles is mogelijk. We houden daarbij rekening met de zone van de naaste ontwikkeling.

Wat er in de Coole KIDS Box zit?

Voornamelijk duurzame en houten materialen. Van GRIMM’s tot HABA, maar ook Heutink, Smart Games en de serie van Lotte en Max en nog vele andere merken. Ook zoekboeken horen erbij. Hiermee stimuleer je namelijk de samenwerking van de hersenhelften. Kortom heel erg divers en voor alle ontwikkelingsgebieden iets.

Wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@coolekidsbox.nl of bel ons. Op onze website staat natuurlijk ook meer informatie.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design