MENU
Menu

Werken jullie ook samen met goede initiatieven? JA!

Werken jullie ook samen met goede initiatieven?

Als Coole KIDS Box willen wij ook graag samenwerken met goede initiatieven. De Coole KIDS Box is er voor de ontwikkeling van kinderen (#spelenderwijsontwikkelen), maar ook voor de professionals in de kinderopvang (#ikblijfontwikkelen). We zijn dus op zoek gegaan naar een organisatie die dezelfde visie en doelen heeft.

We zijn terecht gekomen bij MWP Houtmaatjes in Heijen. Zij begeleiden en ondersteunen oa jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een voorbeeld hiervan is Glenn:

Glenn werkt nu bijna drie jaar bij MWP Houtmaatjes en voelt zich helemaal thuis. Met zijn collega’s maakt hij allerlei mooie dingen op maat voor klanten, zoals een bed, buitenkeuken of loungeset. ‘De sfeer is goed, we maken grappen met elkaar. Maar we maken vooral ook hele mooie dingen. Soms vind je het zelf niet eens zo bijzonder, maar zijn de klanten heel enthousiast. Dat maakt me erg blij.’ Voor Glenn is de werkplaats veel meer dan dagbesteding. ‘Ook als het minder met me gaat kan ik dat hier zeggen. Als ik hier niet kon zijn, zat ik thuis. Hier sta ik voor op, hier ga ik voor naar bed. Het voelt als mijn tweede thuis.’

Hoe mooi is het dat deze jongeren al hun passie inzetten in het maken van onze boxen en trots dat ze zijn! Dus ben je op zoek naar iets moois van hout? Denk dan ook eens aan MWP Houtmaatjes!

© 2024 | Webdesign Kuipers Design