MENU
Menu

Wil je ook graag vlot een opgeruimde opvang aan het eind van de dag?

Wil jij ook zo graag je opvang aan het eind van de dag opgeruimd hebben? Maar is dat erg lastig, omdat je zo veel materiaal hebt en ze ook nog eens met een aantal materialen zo uitgekeken zijn en het laten liggen?

Je bent niet de enige. Een opgeruimde opvang, geeft je namelijk een rustig hoofd en van een rustig hoofd word je zelf veel rustiger en niet zo gestrest. Je ontspant meer en kunt meer van je opvang genieten!

Hoe je dit kunt oplossen? Met de Coole KIDS Box. Samen met de kinderen kies je uit welke materialen ze gaan gebruiken en aan het eind van de dag kijk je samen weer of alles er in zit en doe je de deksel er op.

In elke Coole KIDS Box zitten 12 – 15 materialen voor de leeftijdsgroep die bij jouw opvang past. Zo heeft iedereen wat en kan iedereen ook nog eens afwisselen. Daarnaast wisselen we de materialen ook nog eens elke 2 maanden, zodat ze niet uitgespeeld raken. Je hoeft dus ook niet meer de deur uit om nieuwe materialen aan te schaffen.

Ook iets voor jou? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er voor dat de eerste Coole KIDS Box bij jou bezorgd wordt.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design