MENU
Menu

Waar kies jij voor?

Waar kies jij voor?

Elke dag komen de kinderen binnen en gaan ze uit zichzelf aan het spelen. Soms weten ze niet wat ze moeten kiezen, omdat alles er al heel lang is. Je hebt wel meerdere materialen liggen, maar ja dat wisselen, dat komt er niet altijd van. Ze vermaken zich op zich prima, maar je hebt toch het gevoel dat je er meer uit kunt halen. Je hebt het gevoel dat je nog meer kunt bereiken en vooral bij de rustigere kinderen. Daarnaast heb je het gevoel dat je een aantal kinderen niet helemaal bereikt. Ze krijgen niet altijd alles mee en zij hebben jou zo nodig.

Of?

Elke dag komen de kinderen binnen en gaan ze uit zichzelf aan het spelen. Soms weten ze niet wat ze moeten kiezen, maar dan zien ze de Coole KIDS Box staan of de voorkant van de handleiding en weten ze exact wat ze willen doen.  “Dat heb ik nog niet ontdekt!” “Hmm, dat vond ik de vorige keer lastig en dat ga ik weer doen, want het zal me lukken!” De materialen afwisselen hoeft ook niet meer. Wat scheelt dat toch een werk. Het wordt gewoon gewisseld na 2 maanden. Er liggen nog een aantal basismaterialen en dat is het gewoon. Heerlijk ook, dat je niks meer hoeft aan te schaffen. Nou ja niks…. Soms is iets gewoonweg zo’n hit, dat je gewoon een mailtje stuurt en het geregeld wordt. Het komt gewoon mee met de volgende box die alweer voor je klaar staat. Ze vermaken zich prima en daardoor krijg jij weer tijd om meer te observeren. Je kunt vervolgens je aandacht verdelen over alle kinderen. Je ziet ze allemaal en wat is dat toch fijn! Je hebt het mooiste beroep van de hele wereld!

© 2024 | Webdesign Kuipers Design