MENU
Menu

Ervaringen

Gina Beliën

"de kinderen rennen letterlijk naar de tafel "

Bij ons op het werk (KDV de Rammelaar – Haarlem) kijken wij altijd uit naar de nieuwe Coole KIDS Box. Zoveel leuks, leerzaams en kleurrijks elke keer weer.
Elke morgen dat ik open op de groep leg ik een aantal onderdelen op de tafel en de kinderen rennen letterlijk naar de tafel om al aan de gang te gaan. Meestal zitten ze gelijk in hun spel/fantasie dat ze niet eens de tijd hebben om te zwaaien naar papa of mama.

Ineke van der Linde

"Wat is de CKB een enorm goede aanvulling voor mijn kinderopvang."

Wat is de CKB een enorm goede aanvulling voor mijn kinderopvang. De box wordt elke 2 maand bij de opvang opgehaald en weer omgeruild voor een andere. Ruim 2 jaar gebruiken wij al de Coole KIDS Box. De box zelf is heel degelijk en kan multifunctioneel ingezet worden. Door de handvatten is deze makkelijk te tillen of te verslepen. Er zitten meestal 12 tot 15 heel verschillende duurzame spellen in. Spellen die je niet zelf snel zou kopen omdat ze prijzig zijn. De spellen zijn zeer educatief en ontzettend goed te gebruiken om de ontwikkeling bij kinderen te stimuleren. De spellen in de box zorgen ook voor “rustmomentjes” in mijn opvang. De map die er standaard wordt bijgeleverd zorgt voor duidelijke uitleg voor het gebruik van de spellen. Maar er staat ook uitleg in over hoe je de spellen op meerdere manieren kunt inzetten.

Jeanet Veenstra

"We hebben de Coole KIDS Box uitgeprobeerd en daarna gelijk besloten om een abonnement af te sluiten."

Via Facebook kwam ik een tijdje terug te weten over het bestaan van de Coole KIDS Box. Sindsdien volg ik hun pagina en was ik al enthousiast. We hebben twee weken de mogelijkheid gekregen om de Coole KIDS Box uit te proberen en te kijken of het leuk is om hier een abonnement op te nemen.

De Coole KIDS Box is een stevige houten bak met mooie prachtige leuke spullen. Er zit een map bij met duidelijke beschrijving wat we er mee kunnen doen en welke ontwikkelingen worden uitgedaagd.

De kinderen kunnen zelf uit de box kiezen wat ze willen doen of we kiezen er samen wat uit.

Na twee maanden wisselen we weer en krijgen we een andere box. Zo blijft er wisseling in leuk ontwikkelingsgericht speelgoed en houd ik ruimte in de kast doordat ik minder speelgoed hoef aan te schaffen. Prachtig bedacht en erg blij dat we het hebben ontdekt.

Lianne Maatman (BSO)

"De kinderen en hun ouders zijn ontzettend enthousiast."

En ik waarschijnlijk nog het meest! De box wordt elke 2 maand gebracht, en daar zitten we met zijn allen al met spanning op te wachten. Wat zal er er dit keer weer in zitten?!?!?! Het materiaal uit de box heeft een goede kwaliteit en is duurzaam.

Het stimuleert de ontwikkeling van de kinderen van alle leeftijden en op allerlei verschillende ontwikkelingsgebieden. De materialen nodigen uit tot samenwerken en samen spelen. Voor mij een ideale aanvulling op het andere spelmateriaal en andere activiteiten die ik de kinderen aanbied.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design