MENU
Menu

Buitenschoolse Opvang: In Je Droom

Stel je voor: die enthousiaste gezichtjes die je kant op komen, ogen vol nieuwsgierigheid en energie. Ze vertellen elkaar verhalen, maken plannen en gaan vol enthousiasme aan de slag. Je ziet hoe ze elke dag groeien, een stap verder gaan en zichzelf uitdagen. En terwijl je dit alles aanschouwt, voel je de voldoening van je vak door je heen stromen. Herken je jezelf hierin?

Je wilt de oudere kinderen boeiende activiteiten bieden tijdens de opvanguren. Je zoekt manieren om het team te helpen de kinderen spelenderwijs te ontwikkelen en uit te dagen. Je wilt praktische handvatten om het team te ondersteunen bij specifieke problemen. En je wilt voorkomen dat het team in de bekende tunnelvisie terechtkomt.

Net als jullie willen onze klanten professionaliteit uitstralen. Jullie zijn niet het enige team dat naar deze expertise zoekt. Daarom hebben we speciaal voor jullie de Coole KIDS Box ontwikkeld. Samen willen we de professionele kinderopvang op de kaart zetten en kinderen begeleiden naar hun eigen bergtop.

Inclusief een handleiding met waardevolle tips.

Daarnaast kunnen jullie ook voor  de ondersteuning bij ons terecht. Hoe ga je met een specifiek kind om en welke materialen kun je daar bij gebruiken. Daarnaast kiezen wij  jaarlijks een training waar je aan mee kunt doen.

Wil je graag nog meer trainingen volgen? Ook dat is geen probleem!

© 2024 | Webdesign Kuipers Design