MENU
Menu

Gastouders: In Gedachten

Stel je voor: elke dag opnieuw zie je die blije gezichtjes die vol enthousiasme spelen. Je daagt de kinderen uit, ziet hoe ze zich ontwikkelen en groeien, vaak zonder dat ze het zelf doorhebben. Elke dag creëer je prachtige momenten waar je zelf ook van geniet.

Herken je jezelf hierin?

Je wilt jezelf neerzetten als een echte professional, niet zomaar als een oppas. Je wilt je onderscheiden van anderen. Je houdt van afwisseling in materialen, maar worstelt met de vraag waar je alles moet laten.

Daarom is er de Coole KIDS Box, speciaal voor jou!

Veel gastouders zijn je al voorgegaan. Zij creëren met de Coole KIDS Box een plezierige en stimulerende omgeving waar spelenderwijs ontdekken en ontwikkelen centraal staan. Samen halen we het beste uit elk kind naar boven!

De Coole KIDS Box bevat 12-15 ontwikkelingsmaterialen en een uitgebreide handleiding om je op weg te helpen.

Daarnaast bieden we op verzoek ondersteuning en een jaarlijkse training voor het werken met de Coole KIDS Box, inclusief certificaat. Na het volgen van de training kun je zelfs een persoonlijk naambordje aanvragen. Zo kun je nog duidelijker laten zien dat je op een professionele manier kinderen helpt bij hun ontwikkeling, spelenderwijs en met passie.

Naast de ondersteuning en jaarlijkse training, verzorgen wij ook andere trainingen. Als klant ontvang je hier korting op. Wil je graag meer weten over deze trainingen? Dat kan!

Bij vragen kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design