MENU
Menu

Kinderdagverblijf

In je droom:

Zie je iedere dag weer al die blije koppies die spelenderwijs met de materialen aan de slag gaan
Daag je iedere dag de kinderen uit 
Kunnen ze iedere dag ongemerkt werken in de zone van de naaste ontwikkeling
Verlaat de bekende tunnelvisie verlaat het pand.

Herkennen jullie je hier ook in?

  • Jullie willen graag weten hoe het team de kinderen spelenderwijs uit kan dagen en ontwikkelen
  • Jullie willen kwaliteit bieden en jullie onderscheiden
  • Jullie willen de bekende tunnelvisie graag voorkomen bij het team
  • Jullie willen naar de ouders toe graag professionaliteit uitstralen

Onze klanten willen graag net als jullie deze professionaliteit uitstralen. Jullie zijn niet het enige team die hier naar op zoek is. Speciaal voor jullie zijn we dan ook begonnen met de Coole KIDS Box.

Want naast de 12-15 ontwikkelingsmaterialen vinden jullie ook een handleiding in de Coole KIDS Box. In deze handleiding vinden jullie de uitleg van de materialen en op welke gebieden zij de kinderen spelenderwijs ontwikkelen en uitdagen. De bekende “tunnelvisie” brengen we naar de achtergrond en we gaan weer kijken naar de kinderen en naar hoe ze uitgedaagd willen worden. Lekker samen spelen en ontwikkelen en de “luikjes” van de kinderen open laten staan.

Daarnaast kunnen jullie ook voor  de ondersteuning bij ons terecht. Hoe ga je met een specifiek kind om en welke materialen kun je daar bij gebruiken. Daarnaast kiezen wij  jaarlijks een training waar je aan mee kunt doen.

Wil je graag nog meer trainingen volgen? Ook dat is geen probleem! Je kunt je opgeven voor de trainingen op onze locatie of we komen gewoon bij jullie langs…

© 2024 | Webdesign Kuipers Design