MENU
Menu

Op zoek naar speelgoed voor je kinderopvang?

Elke 2 maanden komen de nieuwe materialen gewoon onze kant op.

Geen uitzoekwerk meer van wat zal ik nu weer eens aanschaffen.

Geen materialen die ongebruikt liggen te verstoffen in de kast.

Geen geldverspilling meer, omdat alles gebruikt wordt en automatisch wordt vervangen.

Wat een opluchting dat dat mogelijk is en ik kan zelfs mijn thema’s er op aanpassen! Ik kan zelfs mijn thema doorgeven en zij kijken wat er bij past, ideaal!

Dit zijn veelgehoorde opmerkingen van onze klanten. En inderdaad we komen gewoon je kant op om speelgoed naar je kinderopvang te brengen. Gewoon speelgoed? Nee, dat niet. Het zijn 12-16 exclusievere materialen en merken die je in onze Coole KIDS Box zult aantreffen. We willen ze spelenderwijs ontwikkelen en laten ontdekken. Daarom zit er ook een handleiding bij, zodat je leuke ideeën hebt om te gaan doen en om erachter te komen welke ontwikkelingsgebieden je kunt stimuleren.

Van Bouwen de stad tot Boerderij en van Eet smakelijk tot Fantasie.  Elke 2 maanden wordt de Coole KIDS Box omgewisseld en hierdoor gaat onze kidsbox nooit vervelen! We hebben 12 verschillende thema’s in elke leeftijdsgroep. Dus na 2 jaar komt de eerste box weer terug. Erg? Helemaal niet, want de kinderen zijn immers weer 2 jaar ouder en pakken hele andere materialen.

Ben je op zoek naar een specifieke kidsbox voor je doelgroep? Ook geen probleem! We hebben kidsboxen in de volgende leeftijdsgroepen:

  • 0-6
  • 0-12
  • Peuters (2-4)
  • BSO (4-12)

Heb je een specifieke wens? Bijvoorbeeld een box voor hoogbegaafden of een Sociaal Emotionele box? Ook dat is mogelijk! Dan kun je kiezen voor het laten samenstellen van een eigen Coole KIDS Box. Dit kan ook met je eigen logo er op.

Werk je zelf al met thema’s ? Geen probleem, geef het door en wij kijken welke box er bij past. Wij zorgen er voor dat vervolgens de juiste Coole KIDS Box in de bus gaat.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design