MENU
Menu

Uitdagend speelgoed

Het vinden van uitdagend speelgoed kan erg lastig zijn. Vooral omdat kinderen kieskeurig zijn of soms snel uitgespeeld zijn met iets. Tja, daar ligt het dan weer in een hoek en dan wordt het niet meer gepakt. Zonde van het geld. Daarnaast is het erg fijn om het speelgoed te laten wisselen. Dus niet steeds hetzelfde klaar zetten of in de kast hebben liggen. Maar ja, waar laat je het dan? Wij hebben de oplossing voor jou! De Coole KIDS Box.

“Elke 2 maanden komen de nieuwe materialen gewoon onze kant op.”
“Geen uitzoekwerk meer van wat zal ik nu weer eens aanschaffen.”
“Geen materialen die ongebruikt liggen te verstoffen in de kast.”
“Geen geldverspilling meer, omdat alles gebruikt wordt en automatisch wordt vervangen.”
“Wat een opluchting dat dat mogelijk is en ik kan zelfs mijn thema’s er op aanpassen! Ik kan zelfs mijn thema doorgeven en zij kijken wat er bij past, ideaal!”

Dit zijn veelgehoorde opmerkingen van onze klanten. En inderdaad we komen gewoon je kant op om onze coole box te brengen. Gewoon speelgoed? Nee, dat niet. Het zijn 12-16 exclusievere materialen en merken die je in onze Coole KIDS Box zult aantreffen. We willen ze spelenderwijs ontwikkelen en laten ontdekken. Daarom zit er ook een handleiding bij, zodat je leuke ideeën hebt om te gaan doen en om erachter te komen welke ontwikkelingsgebieden je kunt stimuleren.

Van Bouwen de stad tot Boerderij en van Eet smakelijk tot Fantasie.  Elke 2 maanden wordt de Coole KIDS Box omgewisseld en hierdoor gaat onze kidsbox nooit vervelen! We hebben 12 verschillende thema’s in elke leeftijdsgroep. Dus na 2 jaar komt de eerste box weer terug. Erg? Helemaal niet, want de kinderen zijn immers weer 2 jaar ouder en pakken hele andere materialen.

Werk je zelf al met thema’s ? Geen probleem, geef het door en wij kijken welke box er bij past. Wij zorgen er voor dat vervolgens de juiste Coole KIDS Box in de bus gaat.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design